Bună ziua ! Vă rugăm frumos să ne ajutaţi cu un răspuns referitor la următoarea situaţie:
- un salariat a depus o Cerere pentru executarea unei hotărâri judecătoreşti de către instituţia noastră publică privind nişte drepturi salariale
- directorul instituţiei a emis o Decizie de punere în executare de bună voie
- colegul de la Resurse umane a întocmit doar un draft de Act adiţional, l-a înregistrat la secretariatul instituţiei, dar nu l-a comunicat şi salariatului
- contabilitatea nu poate să facă plata
Vă rugăm să ne ajutaţi cu un răspuns şi să ne spuneţi:
- dacă este o Lege şi dacă este un termen legal în care instituţia este obligată să execute o hotărâre judecătorească ?
- salariatul poate să ceară executarea silită ?
.... cumva, prin O.U.G. nr.130 din 17 decembrie 2021 privind unele măsuri fiscal-bugetare - se spune că nu se poate cere executarea silită a unei instituţii publice ? .. că este interzisă de lege în această perioadă ?
Da, salariatul poate sa ceara executarea silita ( adica, punere in executare a hotararii judecatoresti) ,potrivit dispozitiilor Codului de procedura civila.
În cursul termenului de 5 ani prevăzut de OUG 130/2021, orice procedură de executare silită se suspendă de drept. In opinia mea, este vorba despre procedurile de executare silite deja incepute.
Dar instituţia publică trebuie mai întâi Notificată ?
Contabilul șef mi-a spus că ar exista un termen de 60 de zile în care instituția publică poate să spună dacă executa de bună voie sau nu hotărârea, să ceară bani ordonatorului de credite...
Ne puteți spune ceva despre acest termen ?
Există o prevedere legală în acest sens.?
Mă scuzați, dar nu am înțeles:
- În cursul termenului de 5 ani prevăzut de OUG 130/2021, orice procedură de executare silită se suspendă de drept. -
Ce ar trebui să se înțeleagă ?
Faptul că în 5 ani de zile nu se va face executare silită ?