avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna seara, Exista posibilitatea ca un abonat Telekom ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna seara, Exista posibilitatea ca un abonat Telekom sa rezilieze ...

Buna seara,
Exista posibilitatea ca un abonat Telekom sa rezilieze contractul fara penalizari in urma preluarii de catre Orange a Telekom-ului ?
Multumesc pentru eventualul raspuns.
Cel mai recent răspuns: lucian1956 , utilizator 19:19, 12 Martie 2022
desigur, dar in anumite conditii:
- platile abonamentului sa fie la zi,
- sa fi iesit din termenul de penalitate, daca acesta e specificat in contract
- sa achitati diferenta dintre pretul de lista al echipamentelor cumparate in cadrul contractului si cel promotional, daca ati beneficiat de asa ceva.
cam atat... aici aveti date detaliate: [ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 10 Martie 2022
adriandimitriu, utilizator
Cu alte cuvinte, abonatul telekom este obligat sa treaca la orange pana la expirarea contractului initial ? Va rog, puteti sa-mi spuneti in baza carei legi ar avea abonatul aceasta obligatie ? Multumesc.
raspunsul la prima intrebare e ca portarea se poate face in orice moment, dar ea presupune costuri.
cat despre intrebarea a doua, aflati ca nu e vorba de nici o lege care sa va oblige, dar ati semnat un contract care are putere de lege intre cele doua parti, in conformitate cu Codul Civil.
sper ca acum sa va fie limpede
Ultima modificare: Vineri, 11 Martie 2022
adriandimitriu, utilizator
Multumesc, este limpede, dar nu este normal. Ar trebui sa lase la latitudinea abonatului sa aleaga daca vrea sau nu sa migreze la noua companie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare cesiune de creanta - abonament telekom CosminAdrian CosminAdrian Buna ziua . Am primit acasa o notificare in legatura cu faptul ca datoria mea de la TELEKOM a fost vanduta catre o firma de recuperari. Ideea e in felul ... (vezi toată discuția)
Legea portabilitatii. probleme cu orange romania! alinagava alinagava Buna ziua, Eu si sotul meu avem o nelemurire legata de furnizorul de servicii de telefonie ORANGE. Sotul meu lucreaza in Politie. Acum aproape 2 ani, pe ... (vezi toată discuția)
Rezilire contract telekom mihaiddx mihaiddx In luna Septembrie 2019 am primit o motificare de la telekom ca abonamentele se vor scumpi. Daca nu sunt de acord cu cresterea pretului sa fac cerere de ... (vezi toată discuția)