avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită POPRIRE pentru Contributia la sanatate datorata de o ...
Discuție deschisă în Executare silită

POPRIRE pentru Contributia la sanatate datorata de o persoana ...

POPRIRE pentru Contributia la sanatate datorata de o persoana care nu realizeaza alte venituri in afara subventiei de la APIA ( subventie in suma de aproximativ 3.000 lei, obtinuta in anul 2018). Ma intereseaza daca APIA nu a retinut contributia de sanatate pentru acest venit al persoanei la data virarii subventiei, se poate face poprire pentru contributia datorata dupa 4-5 ani, cand persoana se pensioneaza.? ( La aceasta data singurul venit este ajutorul social de 142 lei, asupra caruia am inteles ca nu se pot face popriri.) Se prescrie datoria sau va creste suma datorata?

Alte discuții în legătură

Contributie asigurari sociale de sanatate Hortopan Sorin Hortopan Sorin Sunt pensionar și plătesc CASS-ul de 5,5% reținut la drepturile de pensie ce depășesc suma de 740 lei. Sunt angajat cu conventie civila la 4 ... (vezi toată discuția)
Cum se plateste contributia la sanatate din arenda in anul 2018 marielamotte200 marielamotte200 Din venitul brut se scade 40 % si se obtine venitul impozabil, la care se aplica impozit de 10 % si contributie la sanatate de 10 %. Daca venitul impozabil ... (vezi toată discuția)
Asigurare sanatate pfa ContSters109653 ContSters109653 Am rugamintea sa-mi spuneti care este [b]baza de calcul [/b]pentru fondul de sanatate in cazul unei PFA care realizeaza venituri in sistem real . Ce ... (vezi toată discuția)