avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale problema cu telefonia mobila
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

problema cu telefonia mobila

1.SRL cu 2 asociati- eu 25% altu 25% si al treilea 50%
2.societatea nu a avut niciodata activitate, infiintata in 2001.
3.in 2003 asociatii s-au despartit, unul cu 50% a plecat din tara cu tot cu actele societatii, ceilalti 2 sunt in tara.
4.eu am facut un abonament telefonie mobila pe persoana juridica SRL-ul amintit, si se pare ca contabila nu a platit ultima factura de telefon (de obicei o platea). In 2006 am primit o instiintare de plata a facturii cu pricina (foarte mare, probabil din cauza penalizarilor) catre o firma la care compania de telefonie mobila a CESIONAT abonamentul de telefon.
intrebare este de ce mi-a venit mie aceasta instiintare acasa, nu la firma (nici nu mai cred ca are sediul acolo sau nicaieri, eu din 2003 nu mai stiu nimic de aceasta societate) si ce ar trebui sa fac?

Alte discuții în legătură

Problema cu telefonia mobila andrew1_79 andrew1_79 1.SRL cu 2 asociati- eu 25% altu 25% si al treilea 50% 2.societatea nu a avut niciodata activitate, infiintata in 2001. 3.in 2003 asociatii s-au despartit, ... (vezi toată discuția)
Fimele legale de recuparatori.rog raspuns ponturi ponturi am un debit la fima cosmote pt neefectuarea platii telefonului mobil , in mai anul curnt am primit ultima factura emisa in valoare de 300 ron iar acum in ... (vezi toată discuția)
Neplata factura telefonie mobila blueadryanna blueadryanna Buna ziua, Am fost abonat la o firma de telefonie mobila (:\"ABC\") si acum 3 ani m-am mutat in strainatate. Drept urmare, am sunat la ABC si am cerut ... (vezi toată discuția)