avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Bună seara!Am o casa în construcții, în 2023 ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Bună seara!Am o casa în construcții, în 2023 expira autorizatia ...

Bună seara!Am o casa în construcții, în 2023 expira autorizatia de construcție. Dacă nu e făcută recepția lucrării trebuie sa plătesc impozit la primărie?


Cel mai recent răspuns: Vladislav20 , utilizator 21:07, 15 Martie 2022
Puteti solicita prelungirea autorizatiei de construire. Sau daca nu aveti posibilitate financiara sa finalizati constructia, atunci faceti un proces-verbal de receptie partiala. Si in cazul asta trebuie declarat la primarie si platit impozit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

închidere autorizaþie de construire milian milian Am o casă în contrucţie la stadiul \"în roşu\" cu geamurile exterioare montate. Construcţia a început acum 2 ani, după eliberarea autorizaţei de ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie necasara sau nu? flory_vladeanu flory_vladeanu Buna ziua. Ma aflu in urmatoarea situatie.. Construiesc o casa din 2004, autorizatie de constructie a expirat, am fost la Inspectoratul de Stat in ... (vezi toată discuția)
Impozit la casa fara receptie ticavol ticavol In 2005 mi-a expirat autorizatia de constructie, iar eu aveam numai fundatie la casa. In 2007 am facut receptia iar in fisa de calcul am platit prelungire de ... (vezi toată discuția)