avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Exista exceptii de la aceasta regula, pentru aprobare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Exista exceptii de la aceasta regula, pentru aprobare constructie?

Exista exceptii de la aceasta regula, pentru aprobare constructie ?
Drum de minim 3,50 m (o banda) pentru drumuri cu lungimea de maxim 30 ml ;
- de minim 7,00 m (doua benzi) pentru drumuri cu lungimea intre 30 ml si 100 ml si cu trotuar cel putin pe o latura(de 1m), supralungiri pentru manevre de intoarcere la capat.
Speta in cauza, un drum montan de cca 200m , imposibil de largit peste 3 m., aflat in prelungirea drumului existent in acte, care are 3m.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Martie 2022
nvp_playboy, utilizator

Alte discuții în legătură

Latimea minima a unui drum de acces pt o gradina al carei destinatie este agricultura raluca292 raluca292 As dori sa intreb care este latimea minima al unui drum de acces pt o gradina al carei destinatie este agricultura? Am nevoie urgent de un ... (vezi toată discuția)
Care e latimea minima pentru un drum de servitute? Aurica TRUTA Aurica TRUTA Cumpar 27 arii teren dar nu am acces la el direct de la strada. Pentru aceasta, vecinul din fata, care are front de 27 metri la strada, imi da o bucatica de ... (vezi toată discuția)
Latimea minima a unui drum de acces in interiorul curtii - partaj flori9 flori9 Exista vreo lege care sa spuna exact care este latimea minima a unui drum de acces in interiorul curtii, la un partaj ce urmeaza sa se faca? (vezi toată discuția)