avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Parintii mei au vanzut o masina (Davia 1900 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Parintii mei au vanzut o masina (Davia 1900 toamna ...

Buna ziua,
Parintii mei au vanzut o masina (Dacia 1900 toamna :) ) in urma cu vreo 20 ani pentru a fi casata. Ei nu au primit nici un document ref la acest aspect si firma respectiva nu mai exista.
De atunci, ei platesc anual in continuare impozitul la stat pentru aceasta masina.
Doresc sa ii ajut sa finalizam cumva cu aceasta situatie.

Asadar, va rog daca ma puteti indruma de unde sa incep si ce anume trebuie sa fac / facem.

Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Martie 2022
carmen.andreea, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua….va rog sa ma ajutati cu eventuale sfaturi legate ... nica pagu nica pagu Buna ziua….va rog sa m-a ajutati cu eventuale sfaturi legate de radierea unui autoturism…..in anul 2001 am vandut un autoturism Dacia 1300 unei persoane ... (vezi toată discuția)
Vanzare dacia 1310 aleeldyamante aleeldyamante Buna ziua. Am o problema cu o masina care mi-a ramas in urma mortii tatalui meu. Tatal meu a murit recent, mai exact in data de 25.07.2015 iar eu in ... (vezi toată discuția)
Despre succesiune Popesku Popesku Buna seara. As avea nevoie de sprijin in urmatoarea problema : - în urma cu 10 ani tata a decedat iar până azi nu s-a facut succesiunea. Ca bunuri comune ... (vezi toată discuția)