avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1052 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua….va rog sa ma ajutati cu eventuale sfaturi ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua….va rog sa ma ajutati cu eventuale sfaturi legate ...

Buna ziua….va rog sa m-a ajutati cu eventuale sfaturi legate de radierea unui autoturism…..in anul 2001 am vandut un autoturism Dacia 1300 unei persoane fizice ,fara acte de vânzare cumpărare notariale urmând sa parasesc Romania..in tot acest timp am achitat impozitul anual aferent autoturismului pe care l-am instrainat..mentionez ca nu mai detin nici un fel de acte sau dovada de mana și as dori sa încep procedura de radiere ptr a nu mai plăti impozit pe un bun pe cae nu îl mai detin demult…am contactat Taxe și Impozite ,și in urma cererii mele am primit On line un atestat fiscal …am contactat si Politia Rutiera care spune ca nu poate face nimic …Ce se poate face legal in continuare? Mentionez ca nu locuiesc in Romania si as dori ,in cazul care se poate, sa rezolv On line…Multumesc anticipat si va doresc o zi buna in continuare..

Alte discuții în legătură

Bună ziua! acum ceva timp am vândut un autoturism pe o declarație ... Iusein Iusein Bună ziua! Acum ceva timp am vândut un autoturism pe o declarație de mana, iar această persoana a vândut masina altuia, ideea este că în ziua de azi ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism Madalina388 Madalina388 Am o problema mai ciudata... Fiica mea, a mostenit in urma decesului tatalui ei un autoturism care exista doar in acte. Acel autoturism (Dacia 1300 veche de ... (vezi toată discuția)
Impozit pentru autoturism tot60 tot60 Bună seara! Vă rog să-mi daţi un sfat! Un tânăr, în urmă cu cinci ani şi -a vândut ''Dacia 1300'', făcând un act de mână pe care l-a ... (vezi toată discuția)