Bună seara!
Vă rog să-mi daţi un sfat!
Un tânăr, în urmă cu cinci ani şi -a vândut ''Dacia 1300'', făcând un act de mână pe care l-a pierdut. ªi-a cumpărat o altă maşină ''Dacia....''. El a plecat pe urmă la muncă în Italia, unde este şi astăzi. Cu trei ani în urmă, tatăl lui i-a vândut-o probabil tot cu un act de mână, pe care nu-l mai găseşte....
Astfel este înregistrat la secţia financiară cu 2 autoturisme, pt. care trebuie să plătească impozit.
A fost de revelion acasă şi nu a reuşit să le radieze fiindcă nu a venit cu ''dovezi''.
Consider că nici un cumpărător nu le-a mai înregistrat la sectia financiară..........
El nu cunoaşte pe nici un cumpărător, nume, adresă....
Cum se poate rezolva această situaţie ?
Vă mulţumesc pt. sprijin!
sa-i caute pe cei carora le-a vandut masina.
eventual sa mearga la politie si sa ceara ajutorul .
e greu de crezut ca a pierdut acele procese verbale de mana.
eu cunosc pe cineva care tot ia legatura cu noul proprietar insa acesta de 3 ani tot amana perfectarea actelor asa ca persoana in cauza i-a transmis un ultimatum astfel ca daca nu se conformeaza o sa declare masina furata.
buna seara
contactati un avocat si printr-o actiune in instanta se poate dispune radierea
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Vanzare auto
jenicaprod
In anul 1995 am vandut un autoturism D 1300 unei persoane fizice cunoscuta, fara a face nici macar o chitanta de mana. I-am dat toate actele masini: certificat ... (vezi toată discuția)
Ce sa fac ?
betiana
Fiica mea a fost posesoarea unui autoturism pana in 2005.Ea neavand timp sa mearga in targ ca sa vanda masina am apelat la un intermediar care a vandut-o in ... (vezi toată discuția)