avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radierea unui autoturism
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radierea unui autoturism

In anul 2006 am vandut o dacia 1300,avand calitatea de proprietar,unei persoane pe care nu am mai gasit-o ulterior.I-am dat certificatul de inmatriculare am facut un fel de chitanta de mana,dar nu a venit sa facem actele.L-am cautat cu Politia din localitatea respectiva dar am inteles ca erau plecati din tara.Cartea de identitate este la mine si vreau sa radiez masina ca platesc degeaba impozit,dar cum fac ptr,ca nu am numerele de inmatriculare si nici talonul?
Cel mai recent răspuns: imac , utilizator 10:42, 2 Mai 2011
Contactati personal serviciul evidenta auto unde a fost inregistrat acesta
Detaliati situatia,dovediti instarinarea prin documentul de mana incheiat
Serviciul va verifica evidentele si poate emite dovada,in baza careia autoritatea fiscala scoate din evidenta autoturismul
Actionati in judecata cumparatorul si solicitati instantei sa constate ca ati incheiat o conventie de vinzare cumparare si totodata solicitati ca instanta sa dispuna radierea autovehiculului , iar pe baza sentintei definitive si irevocabila puteti radia auto

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto cris1957 cris1957 Buna ziua Doresc sa radiez autoturismul Dacia - fabricatie 1995, pe care l-am predat la un centru de colectare fier vechi. Din pacate am pierdut acea dovada , ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism vanan vanan am vandut un autoturism Dacia 1310 printr o firma specializata de vanzare-cumparare autovehicule . Firma mi a dat contract de vanzare cumparare si Certficat ... (vezi toată discuția)