avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare auto
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare auto

In anul 1995 am vandut un autoturism D 1300 unei persoane fizice cunoscuta, fara a face nici macar o chitanta de mana. I-am dat toate actele masini: certificat imatriculare, asigurari...S-a mers pe incredere din partea amandurora. Intre timp cumparatorul a instrainat-o in aceleasi conditii in care a cumparat-o( fara nici un act ) si asa mai departe pana i s-a pierdut urma. Am incercat sa dau de urma ei, dar nu am reusit. M-am interesat la politie si ea figura tot pe numele meu. Platesc taxa auto pentru ea si la aceasta ora. Ce pot face sa pot sa o radiez cand toate organele imi cer certificatul de inmatriculare al masinii pe care eu nu-l mai am? Am scris si la IGPR si mi-au raspuns ca radierea se face pe baza de cerere, dar sa am certificat de inmatriculare sau o adeverinta ca am predat-o la fier vechi, unde iti trebuie la fel certificatul de inmatriculare.

Alte discuții în legătură

Radiere auto jenicaprod jenicaprod Documente necesare radierii unui autoturism: .... Certificatul de inmatriculare; Actul de identitate al solicitantului in original si copie; Placutele cu ... (vezi toată discuția)
Radiere auto fara acte alin-m alin-m Am mostenit de la tatal meu numai in acte un autoturism care nu mai exista (cred ca l-a dat la fier vechi), pentru care nu am nici un fel de acte (carte de ... (vezi toată discuția)
Radierea unui autoturism AdryanCalin AdryanCalin In anul 2006 am vandut o dacia 1300,avand calitatea de proprietar,unei persoane pe care nu am mai gasit-o ulterior.I-am dat certificatul de inmatriculare am ... (vezi toată discuția)