avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Radiere auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Radiere auto

Documente necesare radierii unui autoturism: ....
Certificatul de inmatriculare;
Actul de identitate al solicitantului in original si copie;
Placutele cu numarul de inmatriculare; etc...Intrebare: Daca eu am vandut autoturismul in anul 1995, fara o chitanta de mana macar si nu mai am aceste documente cum pot radia autoturismul? Autoturismul a fost vandut si de cel care l-a cumparat de la mine, in final nu se mai stie nimic de el. Mentionez ca din 1995 si pana in prezent platesc taxa auto la serviciul IT al primariei. Peste tot unde am intrebat, inclusiv la IGPR, raspunsul a fost ca : "pt. radiere sunt necesare: certif. de inmatriculare...."Ori eu cand am instrainat autoturismul i-am dat cumparatorului si certificatul de inmatriculare. A mai facut cineva o asemenea PROSTIE?

Cel mai recent răspuns: jenicaprod , utilizator 09:06, 10 Iunie 2011
Scuze pt. greseala de a trece in comentariu de mai sus si actul de identitate al solicitantului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot radia un autovehicul proprietate personala care nu mai exista fizic? idomar_elike idomar_elike Buna ziua, stimati forumisti. Am o problema spinoasa de rezovat si asi dori sa ma sfatuiti ce pot face sau daca mai pot face ceva. Asi dori sa rezolv problema ... (vezi toată discuția)
Radiere din circulatie CeliaMariana CeliaMariana Buna seara! Cum pot radia un autoturism pe care nu l-am înmatriculat pe numele meu? Mentionez ca am actele in original ale masinii si contract de vanzare ... (vezi toată discuția)
Obligatie radiere masina si transfer drept de proprietate ionita_elena_catalina ionita_elena_catalina Acum 2 ani am vandut o masina si cel care a cumparat-o nu si-a mai indeplinit obligatiile. Am acum in mana o Hot. Jud. definitiva investita cu titlu executoriu ... (vezi toată discuția)