avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 200 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Radiere autoturism
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Radiere autoturism

Am o problema mai ciudata... Fiica mea, a mostenit in urma decesului tatalui ei un autoturism care exista doar in acte. Acel autoturism (Dacia 1300 veche de aprox. 20 de ani) nu ma exista in realitate ci doar in actele pe care le-am scos de la Taxe si Impozite. Probabil acel autoturism a fost vandut cu ceva timp in urma dar fara acte, nu a fost radiat. Nu am nici un fel de acte ale acelei masini, nici nu stiam ca mai exista. Cum trebuie sa procedez ca sa pot radia acest autoturism? Unde sa ma adresez? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:15, 16 August 2017
Bunul mobil daca exista in actele de la taxe si impozite automat a aparut si in documentele necesare dezbaterii succesiunii,inclusiv in impunerea anuala
Pentru radiere auto,este necesar sa incheiati declaratie notariala pe proprie raspundere ca nu mai detineti in fapt si in drept bunul mobil,urmare instrainarii acestuia
In baza declaratiei notariale,solicitati la autoritatea fiscala radierea pe proprie raspundere a vehiculului
Administratia fiscala va dispune radierea auto dupa achitarea integrala a debitelor in evidenta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Auto pentru radiere nyrolf nyrolf buna ziua !! am fost posesorul unui auto dacia 1300 ,,,,,pana in anul 1997 ,cand am dat-o la fier vechi fara a lua documente ,am actele de imatriculare ... (vezi toată discuția)
Radiere auto Sheli Sheli Buna ziua. As dori sa stiu cum se poate radia un autoturism care a fost instrainat in urma cu 6 ani (a fost dat spre folosinta unui prieten) si caruia i s-a ... (vezi toată discuția)
Radiere auto cu probleme Mrn.axel Mrn.axel Buna ziua, Am facut greseala sa dau spre folosinta un autoturism (dacia 1310) acum cativa ani, catre o ruda. Masina a ramas in acte pe numele meu, dar ... (vezi toată discuția)