avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Radiere auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Radiere auto

Buna ziua.
As dori sa stiu cum se poate radia un autoturism care a fost instrainat in urma cu 6 ani (a fost dat spre folosinta unui prieten) si caruia i s-a pierdut urma. Prienul l-a dat unei cunostinte, aceasta l-a dat mai departe.... Precizez ca nu mai am actele de proprietate ale autoturismului (le-am dat prietenului impreuna cu autoturismul) si nici copii de pe ele.
Tot ceea ce mai stiu este numele proprietarului si numarul de inmatriculare.
In aceasta situatie, cum pot face sa radiez acest autoturism si sa nu mai platesc impozitele si taxele anuale?
Va multumesc si astept cu interes raspunsul dumneavoastra.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:19, 3 Octombrie 2016
Incheiati declaratie notariala pe proprie raspundere ca nu mai detineti in fapt si in drept bunul mobil,urmare a instrainarii acestuia
Cu declaratia notariala solicitati la autoritatea fiscala teritoriala radierea la cerere a vehiculului
Autoritatea fiscala poate dispune radierea fiscala dupa stingerea debitelor aferente respectivului vehicul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto cris1957 cris1957 Buna ziua Doresc sa radiez autoturismul Dacia - fabricatie 1995, pe care l-am predat la un centru de colectare fier vechi. Din pacate am pierdut acea dovada , ... (vezi toată discuția)
Cum pot radia un autoturism vandut in urma cu aproximativ 5-6 ... Laura0503 Laura0503 Cum pot radia un autoturism vandut in urma cu aproximativ 5-6 ani si pentru care nu am -act vanzare-cumparare- si nici nu mai pot gasi cumparatorul? Detin doar ... (vezi toată discuția)
Cum pot radia fiscal masina? weedmastersr weedmastersr Buna ziua, Am nevoie un sfat cu privire la cum as putea radia o masina. In urma cu cativa ani cand exista taxa de mediu am cumparat o masina doar cu ... (vezi toată discuția)