avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... La votul pe un proiect de Hotarare de Cinsiliu local ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

La votul pe un proiect de Hotarare de Cinsiliu local cu: 6 pentru ...

La votul pe un proiect de Hotarare de Connsiliu local cu: 6 pentru ,5 impotriva si 1 abtinere,cum se inteepreteaza votul?Trece sau nu?C.l are 13 membri si au fost prezenti 12.Votul era pe un amendament la proiect HCL privind bugetul local
Ultima modificare: Joi, 17 Martie 2022
gheorghetatuta@yahoo.com, utilizator

Alte discuții în legătură

Hotarare consiliu local Dollar2009 Dollar2009 Am o nedumerire :legea spune ca o hotarare se adopta cu majoritatea consilirilor prezenti cu unele exceptii.Sunt 27 de consilieri prezenti unul pleaca din sala ... (vezi toată discuția)
Votul intr-o sedinta de consiliu local butesteanu.florentina butesteanu.florentina Va rog sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare. Intr-o sedinta de consiliu local s-a votat , din 11 consilieri 5 pentru, 4 impotriva si 2 abtineri. Imi ... (vezi toată discuția)
Pierdere mandat consilier local galus galus Buna dimineata,exista vreo prevedere comform careia un consilier local,exclus din partidul pe listele caruia a candidat, nu isi mai poate pierde mandatul daca ... (vezi toată discuția)