avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... NIF
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

NIF

Buna Ziua.
Sunt cetatean Roman cu domiciliul in strainatate (Africa) si as vrea sa stiu daca am nevoie de NIF.
La momentul actual nu am nici un fel de venit in Romania. In viitor as vrea sa vand un apartament pe care o sa-l mostenesc.
Am nevoie de NIF; si daca da, ce documente sunt necesare?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Inexistenta codului fiscal nif în unele țări face imposibilă actualizarea datelor personale la un cont banca7r din românia ptr posesorul contului plecat în străinătate!? Lucias26 Lucias26 Din cauza inexistenței în soft-ul băncii Raiffeisen Bank,a situatiei alternative de cetățen romăn cu domiciliul în străinătate fără cod ... (vezi toată discuția)
Dubla cetatenie, trebuie cod nif pentru certificat fiscal? alex_sole alex_sole Cetatean roman cu dubla cetatenie, doreste sa vanda o proprietate mostenita. Detine pasaport din ambele tari (Romania si tara straina), cu resedinta in tara ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa obtin si nif daca am cnp? gabrici gabrici Buna ziua Ca de obicei, extrem de confuza toata situatia asta la ANAF. Cetatean roman, detin CNP, am inca valabil buletinul pe care inca nu l-am predat la ... (vezi toată discuția)