avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... AM DREPTUL SA CER RECALCULAREA PENSIEI LA TERMEN DE ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

AM DREPTUL SA CER RECALCULAREA PENSIEI LA TERMEN DE VÂRSTA DACĂ ...

AM DREPTUL SA CER RECALCULAREA PENSIEI LA TERMEN DE VÂRSTA DACĂ AM IEȘIT LA PENSIE IN 2013 CU 35 DE ANI VECHIME DIN 45 DE ANI ,4 LUNI 29 ZILE VECHIME , AVÂND O PENALITATE DE 9 ANI? POT CERE CALCULAREA PENSIEI LA VECHIMEA TOTALA SI ELIBERAREA ALTEI DECIZII DE PENSIONARE?

Alte discuții în legătură

Contestatie decizie de pensie Dadu78 Dadu78 Buna ziua, vreau sa va intreb cum se poate adresa in justitie pentru a se recalcula o pensie de urmas de la o persoana decedata. Tatal meu a iesit la pensie ... (vezi toată discuția)
Pensie Tinu21 Tinu21 Am ceva sub 30 de ani vechime,cineva mi-a calculat 29 de ani si 4 luni,din care 9 ani si 6 luni la grupa a -2 a.Din 2011 am conactat o bola foarte grea,Emfizem ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiei iulian_cucu iulian_cucu Buna ziua, Am inteles de la Tv. ca se vor recalcula o parte de pensii.As vrea sa stiu daca am si eu dreptul la recalculare.Va redau mai jos situatia mea:Am ... (vezi toată discuția)