avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ma intereseaza daca poate face cineva un calcul de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ma intereseaza daca poate face cineva un calcul de concediu medical ...

Calcul de concediu medical
Ultima modificare: Luni, 21 Martie 2022
ana-cer, moderator
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 20:04, 21 Martie 2022
Trebuie sa furnizati date concrete pentru un calcul: veniturile brute realizate in cele 6 luni anterioare, numarul de zile lucrate in aceeasi perioada, codul de indemnizatie de pe certificat, perioada exacta inscrisa pe certificat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical noidoi noidoi Buna ziua. Ar putea cineva sa imi faca un calcul estimativ pt un concediu medical? Ma intereseaza care ar fi banii pe care i-ar primi sotul meu in mana, la ... (vezi toată discuția)
Calcul medicale 23ti 23ti Buna seara! As dori sa stiu cum se calculeaza un concediu medical, daca in ultimele 6 luni a avut concediu pentru ingrijirea copilului pana la 2 ani, si a ... (vezi toată discuția)
Nelamurire cu plata si calcului concediului medical george_adi george_adi Buna ziua, daca ma puteti ajuta sa inteleg si eu am avut luna trecuta pareza faciala si am primit concediu medical timp de o saptamana . Ceea ce ma intereseaza ... (vezi toată discuția)