avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Va rog, daca intr-o familie tatal a decedat, mama este ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Va rog, daca intr-o familie tatal a decedat, mama este divortata ...

Va rog, daca intr-o familie tatal a decedat, mama este divortata de respectivul sot, si ei doi au un copil adult, dar mama are inca un copil dintr-o alta alianta neoficiala cu un alt barbat, cine are dreptul de a-l mosteni pe defunct?
Cel mai recent răspuns: Elino , utilizator 18:01, 18 Martie 2022
Copilul biologic al defunctului.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare referitor tagada paternitatii bella2014 bella2014 Buna ziua, am si eu o intrebare la dvs. cu privire la tagada paternitatii unui copil. Situatia este in felul urmator: in timpul casatoriei s-a nascut un ... (vezi toată discuția)
Paternitate incertă -Șantaj cu bani dintr-o relație extraconjugala Anais30 Anais30 Soțul unei prietene a avut o relație extraconjugală cu o femeie căsătorită. Aceasta a născut un copil care a fost înregistrat cu numele de familie al ... (vezi toată discuția)
Am numele fostului sot, tatal biologic.. performer189 performer189 Buna ziua o prietena de-a mea s-a despartit de actualul barbat si s-a imprietenit cu altcineva ea fiind maritata cu acte cu fostul, cu actualul a ramas ... (vezi toată discuția)