avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... INVĂȚĂMÂNT-Bursa socială ( venituri mici ) sem.2.
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

INVĂȚĂMÂNT-Bursa socială ( venituri mici ) sem.2.

Bună ziua.
Un elev , clasa a 5-a, sem.2, an școlar 2021/2022, poate beneficia de bursă socială ( venituri mici) dacă a fost corigent la 2 materii în sem 1 ?
OM nr. 5870/ dec.2021 nu prea este explicit .
Vă mulțumesc.
Ultima modificare: Vineri, 18 Martie 2022
FeliciaFlorica, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:36, 23 Martie 2022
Bursele de ajutor social se acordă elevilor, la cerere, în funcție de situația materială a familiei sau a susținătorilor legali.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Burse sociale in caz de corigenta sem.i alb_gabi alb_gabi Vă rog să-mi spuneți referitor la revizuirea burselor sociale conf.Ordinului Ordinului 5576/2011 cu modificari Art. 12. - (1) Bursele de ajutor social se ... (vezi toată discuția)
Bursa de ajutor social sil73 sil73 Am un copil in plasament, elev in clasa a Va, cu grad de handicap III, epilepsie, si am solicitat bursa de ajutor social de la scoala unde frecventeaza ... (vezi toată discuția)
Bursa sociala situatie ..... victorp victorp Situatia economica a familiei ma indreptateste si imi permite sa solicit bursa sociala . Intrebarile mele sunt : - am doi copii la doua scoli diferite ... (vezi toată discuția)