avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Productia de orteze si proteze veterinare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Productia de orteze si proteze veterinare

Buna!
Exista ceva norme/legi legate de productia de orteze si proteze medicale pentru uz veterinar? (daca trebuie sa obtii avize de undeva, daca trebuie sa respecti ceva criterii etc.)
Am reusit sa gasesc doar conditii pentru acreditarea furnizorilor cu atelier pt casa de sanatate, dar cum in cazul acesta este vorba de uz veterinar, nu cred ca este relevant. Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 14:33, 19 Martie 2022
Gasiti informatii utile aici: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imi dati o idee va rog? cum pot obtine banii pentru o proteza necesara? robert_boitan robert_boitan In data de 31 August 2011,am avut un accident de tren.Mi sa amputat piciorul drept de deasupra genunchiului si o parte din mina dreapta cu 4 degete.Am gasit ... (vezi toată discuția)
Atelier tamplarie/sapun natural - avize Adriana12dec Adriana12dec Bună seara, Am câștigat două proiecte europene, unul pentru realizarea unui mic de atelier se tâmplarie, iar celălalt pentru realizarea unui atelier ... (vezi toată discuția)
Înființare centru colectare și distrugere a deșeurilor periculoase Bogdan.bodnaruc Bogdan.bodnaruc Bună, Sunt nou pe acest forum legislativ si vreau, daca se poate, unele informații necesare despre înființarea unui centru pentru colectarea și ... (vezi toată discuția)