avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Bună ziua. Azi, 21.03.2022 am făcut vizita medicala ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Bună ziua. Azi, 21.03.2022 am făcut vizita medicala la medicina ...

Bună ziua. Azi, 21.03.2022 am făcut vizita medicala la medicina muncii pt schimbarea jobului de la un angajator la un altul.
Intrebarea e în cât timp medicul de la medicina muncii va transmite fisa de aptitudini formei angajatoare? Are un timp anume, din punct de vedere legal.?? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:06, 21 Martie 2022
Nu exista mentionat un astfel de termen in HG nr. 355/ 2007 cu modificarile si completarile ulterioare, privind supravegherea starii de sanatate a lucratorilor.
Se mentioneaza doar ca lucratorul si angajatorul vor primi fiecare cate un exemplar din fisa de aptitudine,
-art.17 Fişa de aptitudine care finalizează examenul medical la angajarea în muncă se completează numai de către medicul de medicina muncii, în două exemplare, unul pentru angajator şi celălalt pentru lucrător.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa de aptitudini LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA Fisa de aptitudini de la Medicina muncii trebuie pastrata in dosarul personal al angajatului ? (vezi toată discuția)
Fisa de aptitudini maryanna123 maryanna123 ca sa obtin fisa de aptitudini trebuie sa fiu trimisa direct de angajator?? (vezi toată discuția)
Fisa de aptitudini-ce contine? sooners sooners Buna seara! Va rog sa ma ajutati sa ma informez corespunzator in legatura cu continutul fisei de aptitudini! Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)