avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Incercare usa si apeluri cu numar ascuns
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Incercare usa si apeluri cu numar ascuns

Buna ziua!

Pana acum aprox 3 saptamani am primit telefoane cu numar ascuns, timp de aproape o luna de zile. Acestea au incetat, insa in urma cu 2 saptamani cineva mi-a incercat clanta la usa de la intrare in apartament la ora 5 dimineata. Azi-noapte din nou a incercat cineva clanta, in jur de ora 12 noaptea, insa pana am ajuns la usa sa ma uit pe vizor persoana respectiva a plecat.

Nu stiu daca cele 2 intamplari sunt corelate, insa sunt destul de speriata. Va rog sa ma sfatuiti ce as putea face in aceasta situatie. M-as putea adresa politiei?
Ultima modificare: Marți, 22 Martie 2022
roxana789654, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:50, 23 Martie 2022
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Normal ca va puteti duce la politie...
Dar or sa va intrebe ca oricine...stati in chirie? Aveti dusmani? Aveti camere de luat vederi in bloc? Iubit / fost iubit plictisit?
Posibil sa fie intamplare cu usa..si un vecin sa nu fi nimerit apartamentul lui :). Puteti intreba vecinii ..poate au mai fost intamplari de genul asta.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca aveti numarul de telefon la Digi, inchideti-va telefonul. Daca va suna cand telefonul este inchis, cand il deschideti va apare numarul de pe care ati fost sunata. Chiar dc a sunat cu nr ascuns.
Verificat de mine!
Aveti facilitatea sa setati telefonul sa respinga apelurile de la numere private
Aveti facilitatea sa instalati aplicatie ,care in cazul apelarii de pe numere private,apl;icatia va informeaza despre titular,numar de apel,email
In baza listigului telefonic aveti dreptul sa sesizati oficial politia teritoriala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apel cu numar ascuns ramada ramada De vreo 5 luni de zile primesc apeluri cu numar ascuns pe telefonul meu. Nu am reusit sa-l prind niciodata pentru ca nu suna mult. Nu m-a injurat niciodata, nu ... (vezi toată discuția)
Apeluri telefonice cu nr ascuns (www) spulberalexandru spulberalexandru cum pot sa vad ce numar de telefon ma sunat daca e cu numar privat? tot ma suna cineva cu numar privat si nu stiu cine e.X-(#-o:(:hammer: (vezi toată discuția)
Apeluri cu numar ascuns corina_alice corina_alice De mai mult de un an de zile ma confrunt cu o problema care a ajuns sa ma streseze. Primesc apeluri repetate, zilnice, cu numar ascuns atat pe telefonul fix ... (vezi toată discuția)