avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! Am următoarea problemă! Lucrez în ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! Am următoarea problemă! Lucrez în învățământ ...

Buna ziua! Am următoarea problemă! Lucrez în învățământ cu contract de munca pe perioadă determinanta! Sunt însărcinată, iar data estimativă a nașterii este 18.09.2022! Menționez că am contract pana la data de 31.08.2022! Beneficiez de indemnizația de creștere copil?
Cel mai recent răspuns: Popescu Alina Matia , utilizator 15:31, 25 Martie 2022
Perioada eligibila pentru CCC : octombrie 2020 - septembrie 2022

.... Menționez că am contract pana la data de 31.08.2022!

De cand lucrati cu acest contract, data inceperii activitatii?
Ultima modificare: Miercuri, 23 Martie 2022
Cornel Vasile, Consilier juridic
De la 01.09.2021! Menționez că din 01.09.2013 beneficiez de astfel de contract! In fiecare an am luat post . De exemplu de la 01.09.2013-31.08. 2014 , și tot așa! Fără întrerupere
Ultima modificare: Miercuri, 23 Martie 2022
Popescu Alina Matia, utilizator
In acest caz, beneficiati de indemnizația pentru creșterea copilului.
Va fi calculata conform legii? Adică 85 % din veniturile anterioare celor ultimelor 12 luni lucrate sau voi beneficia de minimum?
85 % din veniturile nete anterioare celor ultimelor 12 luni eligibile datei nasterii copilului.

Alte discuții în legătură

Buna ziua, as vrea sa stiu daca primesc indemnizatia de crestere ... Gabriel V. Gabriel V. Buna ziua, As vrea sa stiu daca primesc indemnizatia de crestere a copilului daca am lucrat in Anglia din octombrie 2019 (inca UK era in UE) si pana in ... (vezi toată discuția)
Contract pe perioada determinata-sarcina marina231095 marina231095 Buna ziua! Sunt angajata la firma X din 07.01.2019 avand contract pe perioada determinata pe 6 luni, el urmand sa expire in 07.07.2019. Acum sunt ... (vezi toată discuția)
Sunt eligibila pentru indemnizatie ccc daca mi-am dat demisia inainte de a naste? irinaghi irinaghi Buna ziua, daca am lucrat cu CIM in mod constant in ultimii ani, dar imi dau demisia cu doua luni inainte de a naste, mai sunt eligibila pentru indemnizatie ... (vezi toată discuția)