avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Buna ziua, firma unde lucrez comercializeaza produse ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Buna ziua, firma unde lucrez comercializeaza produse compatibile/asemanatoare/echivalente ...

Buna ziua, firma unde lucrez comercializeaza produse compatibile/asemanatoare/echivalente Bosch. Un client imi scrie un email si in subiect scrie "cerere oferta XYZ Bosch", eu dau reply cu oferta mea unde nu apare nimic referitor XYZ Bosch dar la subiect ramane acelasi text (XYZ Bosch). Poate firma sa fie data in judecata ca foloseste cuvantul Bosch? Chiar daca nu eu l-am scris? Sefu imi spune ca a fost atentionat cu judecata de catre producator ca sa nu mai foloseasca cuvantul Bosch si imi spune ca ma sanctioneaza daca mai dau reply la email unde scrie Bosch. Poate producatorul XYZ Bosch sa ne dea in judecata pentru ca eu dau reply la un email in care altcineva a scris cuvantul XYZ Bosch?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

E-mail spam Istvan73 Istvan73 Buna ziua! Care sunt criteriile unei scrisori de intentie / oferta, ca sa fie legal, sa nu fie considerat spam? Si daca este vorba de o adresa de e-mail pe un ... (vezi toată discuția)
Incalcare drepturi marca Maria_Albu Maria_Albu Buna ziua, SUBIECT: Incalcare drepturi marca Avem o afacere de familie, un magazin online sa ii spunem fictiv \"ECO DESIGN\", marca inregistrata. Firma ... (vezi toată discuția)
Acident de munca in spania fara contract Marin_Vladulescu Marin_Vladulescu Am avut un acident de munca si sefu nu vrea sama recunoasca ca am lucrat pentru firma lui.Eu am martori, poze,si o oferta de munca de la el.Mam judecat doi ani ... (vezi toată discuția)