avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1049 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acident de munca in Spania fara contract
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acident de munca in Spania fara contract

Am avut un acident de munca si sefu nu vrea sama recunoasca ca am lucrat pentru firma lui.Eu am martori, poze,si o oferta de munca de la el.Mam judecat doi ani si ansfrsit ieri am primit sentinta, care spuneca am pierdou procesu canu am demostrat ca am lucrat pentru aceasta firma:(cum am sris mai sus la dosar am poze,documete cum miau facut oferta de munca si persoane la care sa executat lucrai cu firma respectiva si au declarat ca am lucrat la ia an casa pentru firma respectiva ).Ce pot sa fac an continuare astept raspuns urgent.
Cel mai recent răspuns: Marin_Vladulescu , utilizator 12:39, 3 Iunie 2010
Acident de munca in Romania sau Spania? A mai fost un subiect asemanator pentru un user ce a lucrat in Spania si a primit raspuns.
Da este adevarat ca amprimit raspun dar nu am specificat ca nu am avut contract doar o oferta de munca ne anregistrata la fortele de munca. Dar pe oferta scrie numele firmei,partonului,D.N.I si semnatura,acidentu afos an spania.Daca nu fac recurs ma obliga sa platesc spitalizarea si chieltueli de judecata? nu vasuparati dar sunt disperat si nu stiu ce sa fac nu am bani si nu pot sa munces ca am o prteja an coluana.Astept raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acident de munca în spania Marin_Vladulescu Marin_Vladulescu Am avut un acident de lucru în anul 2008 si am suferit doua operati de coloana. Cand am avut acidentu sefu ma dus la urgenta, am luat legatura cu un avocat ... (vezi toată discuția)
Banii de concediu opriti din salariu Mihai28 Mihai28 am si eu o intrebare,am lucrat la o firma in care patronu erau Italian am incept munca din luna iulie,in luna august miau dat concediu 10 zile si mi lau ... (vezi toată discuția)
Vodafon Madaburnar Madaburnar Buna am avut un abonament la vodafon prin 2015 totul a mers okei pana cand in aprilie 2016 am plecat in stainatate si iam zis cuiva sa mearga sami plateasca ... (vezi toată discuția)