avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Care lege incalca politia locala, daca nu ridica o ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Care lege incalca politia locala, daca nu ridica o masina care ...

Care lege incalca politia locala, daca nu ridica o masina care blocheaza banda, si toti trebuie sa mearga peste linia continua?
Sau daca nu amendeaza masini parcate neregulamentar?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 18:33, 26 Martie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu incalca nici o lege.

Nu este ca politia, daca afla de ceva ilegal trebuie sa ia masuri?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Stiti dvs. sa numiti aceasta lege ? Aratati-o.
Dece intrebati? Ma refer la sesizare din oficiu.
Nu intreb, ci va invit sa o precizati din moment ce sunteti atit de sigur, dvs. ati scris la inceput "care lege incalca politia locala" si v-am raspuns : nici o lege. Legea permite politiei locale sa amendeze contravenienti pentru stationare in loc interzis, dar nu obliga sa depisteze si sanctioneze pe absolut toti contravenientii. Sper ca sesizati diferenta.
Legea care permite o gasiti aici: [ link extern ]

Va invit asadar sa aratati vreun articol de sanctionare a politistului local, ca nu a depistat toti contravenientii.

Alte discuții în legătură

Ce lege incalca politia locala daca tolereaza parcarea neregulamentara? ... emmetta emmetta Care lege incalca politia locala, daca tolereaza parcare neregulamentara. Ma refer ca si politia locala este obligat sa respecta legea. Multumesc (vezi toată discuția)
Parcare pe sens unic mada2113 mada2113 Am parcat pe o strada cu sens unic ,pe partea stanga unde era permis.Problema este ca , pe strada aceea era si o intersectie,iar eu am parcat dupa intersesctie ... (vezi toată discuția)
Amenda politia locala necomunicare identitate conducator josephine_cointreau josephine_cointreau Am primit la firma pe care o detin o solicitare din partea politie locale - Directia de Ordine Publica, prin care mi se solicita sa ma prezint la institutie ... (vezi toată discuția)