avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Puncte ANRP - despăgubire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Puncte ANRP - despăgubire

Buna ziua! Am și eu niste întrebări legate de punctele ANRP.
1.După ce am primit decizia de compensare, pentru ca statul sa ma despagubeasca, trebuie sa trimit cererea de valorificare a punctelor sau le pot vinde doar cu decizia de compensare?
Și a 2-a intrebare este cam cat dureaza de la trimiterea cererii de despăgubire pana ca statul sa restituie prima transa de bani?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Andra0497 , utilizator 16:29, 25 Martie 2022
Dupa ce trimiteti ANRP cererea de valorificare puncte dureaza 30 de zile pana transmit titlu de despagubiri pt prima transs si ulterior 6 luni pana face Ministerul Finantelor plata.
Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizia de compensare anrp. care sunt pasii pentru ... che che Am primit Decizia de compensare ANRP. Care sunt pasii pentru a o valorifica ? Multumesc (vezi toată discuția)
Despagubiri anrp legea 10/2001 IonDanielIon IonDanielIon Buna ziua! In anul 2010 am obtinut in instanta modificarea unei dispozitii a primarului prin care s-a dispus ca despagubirea sa fie pentru tot imobilul care ... (vezi toată discuția)
Anrp-modificare lege despagubiri emilifor emilifor Am citit astazi un articol in ziar in care se discuta despre probabilitatea schimbarii modalitatilor de despagubire ale persoanelor care au dosar la ... (vezi toată discuția)