avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Test Saliva Drager 5000
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Test Saliva Drager 5000

Buna ziua ,

Am si eu o intrebare . Am fost oprit Joi seara de catre un echipaj de la politia rutiera . Tras pe dreapta cu girofaruri .

M-au intrebat daca am consumat droguri , le-am zis ca am fumat un joint marti seara , adica nu am urcat la volan sub influenta vreunui drog (joi) .

In timpul testului de saliva (care dureaza 30min) au fost foarte agresivi , mi-au perchezitionat masina , mi-au pus blitzul in ochi si m-au acuzat ca am ochii rosii si ca am consumat droguri . Le-am repetat faptul ca nu conduc sub influenta drogurilor.

Testul a iesit negativ la toate substantele , moment in care mi-au dat actele inapoi si surprinzator mi-au vorbit foarte frumos .

Intrebarea mea (stiu ca este o intrebare idioata) : Erau obligati sa imi dea acel bon cu rezultatul testului ? Este posibil sa minta si sa zica ca era pozitiv si sa imi anuleze permisul pentru faptul ca am recunoscut ca am fumat cu cateva zile inainte ?

Multumesc pentru intelegere .
Vi se intocmea dosar penal daca testul indica vreo substanta psihoactiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Derivate canabis: status legal - discuție NzEwNWNjYT NzEwNWNjYT [i][b]Derivate canabis: status legal [/b][/i] Salutări. Am observat că [b]HHC[/b]-ul, un derivat al THC-ului, este consumat în public fără probleme. Pe ... (vezi toată discuția)
Thc la volan: testul la salivă nu reflectă ce am consumat, care pot fi consecințele? dropz1337 dropz1337 Bună ziua. Sunt un nou membru al acestei comunitati datorita experientei mele de aseara, 12 octombrie. Si anume, eram cu un amic si prietena lui in mașina ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am o intrebare legata de consumul cronic de canabis. ... YKZ21 YKZ21 Buna ziua! Am o intrebare legata de consumul cronic de canabis. Eu fumez cam 0.1 g maxim in fiecare seara pe la ora 23. In rest nu consum deloc in timpul ... (vezi toată discuția)