avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1186 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... timp liber - mai avem?
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

timp liber - mai avem?

Am 27 de ani si sunt obosit, ceea ce nu mi se pare deloc normal! Voi mai aveti timp liber? Si chiar daca mai aveti, va mai puteti bucura de el?
Se spune ca Dumnezeu a comprimat timpul pentru a-i ajuta pe cei in suferinta. Noptile lor sa treaca mai repede. Unitatea de masura a timpului ramanand aceeasi.
Timpul liber si-l face fiecare.Am timp liber pentru ca stiu sa mi-l fac.

Am 27 de ani si sunt obosit, ceea ce nu mi se pare deloc normal! Voi mai aveti timp liber? Si chiar daca mai aveti, va mai puteti bucura de el?

Nu avem de ales,trebuie sa invatam sa ne detasam de tot cand ajungem acasa,si sa gasim metode cat mai eficiente de a ne pastra energia pe tot parcursul zilei.Eu,ca mai toti presupun,am mai multe metode ce ma ajuta sa ma relaxez,si sa trec mai usor peste oboseala.Cu ajutorul acestora reusesc sa fac fata destul de bine tuturor responsabilitatilor,si reusesc sa ma bucur de putinul timp liber.
Va recomand o carte buna pentru timpul liber pe care il aveti. Este vorba de Contact, autor Carl Sagan.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce schimbari v-ati propus pentru noul an Herra_ Herra_ Si nu in ultimul rand, ce dorinte si aspiratii aveti ?! Eu mi-am propus sa nu mai dau pe dinafara efervescenta mea, decat daca este insotita de ceva bun, pe ... (vezi toată discuția)
pot sa-mi pierd fetita? carinadia carinadia As dori sa stiu daca, dupa deschiderea procesului de divort am o relatie extraconjugala, sotul poate invoca acest motiv pt a obtine custodia fetitei in varsta ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata, ma confrunt cu urmatoarea problema: de ceva timp ... Fpc1 Fpc1 Buna dimineata, Ma confrunt cu urmatoarea problema: de ceva timp Team Managerul meu imi da un volum de munca, din ce in ce mai mare, si practica un stres ... (vezi toată discuția)