avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Este obligat o companie ex. Vodafone sa ofere o ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Este obligat o companie ex. Vodafone sa ofere o Factuta Original ...

Este obligat o companie ex. Vodafone sa ofere o Factuta Original si nu un Dublicat? Am facut pe 17.02.2022 abonament pe persoana Juridica. Din din acea data pana azi vodafone nu este instare sa imi dea acces la myvodafone.ro. La cererea mea dupa ce am primit ese cum ca sa emis factura mi-au trimis 2 facturi (dublicat). Am sunat la ei, si au spus ca nu exista doar dublicat? Intrebarea mea: Dublicat de la ce? Unde este factura originala?

Nu este obligata o companie sa emita o factura in origina?

Alte discuții în legătură

Rog suport online teoretic romausrl romausrl Buna seara, In primul rand doresc sa va urez numai de bine in noul an, multa sanatate si succes pe plan profesional. Reintors recent in Romania, am ... (vezi toată discuția)
Bună ziua am o întrebare am făcut o prelungire de abonament ... catalinciprian catalinciprian Bună ziua am o întrebare Am făcut o prelungire de abonament online /telefonica cu telefon cu tot azi mia ajuns telefonul și tot în aceeași zi am făcut ... (vezi toată discuția)
Abonament mobil vodafone- cerere istoric facturi in numele altei persoane Jakarigea Jakarigea Tatal meu a fost contactat anul asta de Vodafone pentru un abonament. Fara alte semnaturi contractul a intrat in vigoare.Nici nu i-au trimis exemplar din ... (vezi toată discuția)