avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună ziua am o întrebare Am făcut o prelungire de ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună ziua am o întrebare Am făcut o prelungire de abonament ...

Bună ziua am o întrebare
Am făcut o prelungire de abonament online /telefonica cu telefon cu tot azi mia ajuns telefonul și tot în aceeași zi am făcut și returnarea lui deoarece nu este ce vroiam eu întrebarea este pot renunță și la telefon și la abonament sa trec pe cartela vodafon
Cel mai recent răspuns: SunnyXxxX , utilizator 10:47, 10 Februarie 2025
Din cite stiu in termen de 7 zile puteti rezilia contractul daca ceva nu va convine. Ar fi bine sa mergeti la un magazin propriu al operatorului pentru rezolvarea problemei. Succes!
mergeti intr-o locatie vodafone! depinde de ce telefon ati optat si totodatade abonamentul care are clauza! in principiu da!
Am fost dar mi sa spus ca trebuie telefonic făcută

CABINET AVOCAT STROIE CATALIN a scris:

mergeti intr-o locatie vodafone! depinde de ce telefon ati optat si totodatade abonamentul care are clauza! in principiu da!

Da ,sunați în rețeaua Vodafone și renunțați la telf și abonament.
O să vă răspundă inițial un robot care o să vă ofere mai multe variante -dumnv apăsați cifra care corespunde abonamente.

catalinciprian a scris:

Am fost dar mi sa spus ca trebuie telefonic făcută

CABINET AVOCAT STROIE CATALIN a scris:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract la distanta diferit de oferta acceptata visinescu visinescu Am primit o oferta telefonica de la Vodafone pe care am acceptat-o (tel gratis + cartela Vodafone, pt care urma sa platesc 62 lei lunar, 2 ani fata de aprox 40 ... (vezi toată discuția)
Furat prin reancarcare sms de un fals operator de telefonie valhal valhal am fost pacalit de un fals operator de telefonie mobila, caruia i am reincarcat cu 3 sms uri doua cartele de la aceeasi retea de telefonie. valoarea cu care am ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract făcut prin inducere în eroare eugen77 eugen77 am fost in magazinul vodafone,sa reincarc cartela sotiei,vanzatorul a spus ca trebuie sa semnez ca incarc cartela sotiei,iar peste o luna neam trezit ca avem ... (vezi toată discuția)