avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună ziua am o întrebare Am făcut o prelungire de ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună ziua am o întrebare Am făcut o prelungire de abonament ...

Bună ziua am o întrebare
Am făcut o prelungire de abonament online /telefonica cu telefon cu tot azi mia ajuns telefonul și tot în aceeași zi am făcut și returnarea lui deoarece nu este ce vroiam eu întrebarea este pot renunță și la telefon și la abonament sa trec pe cartela vodafon
Cel mai recent răspuns: SunnyXxxX , utilizator 10:31, 12 Februarie 2025
Nu o să vă sune nimeni de la Vodafone.
Sunați la *222 pentru schimbare abonament sau alte informații ( este important ce prevede contractul pe care l ați semnat)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract cu o firma de telefonie flu flu Bună, am şi eu o întrebare :sorry: Situaţie: În data de 7 decembrie 2013 am încheiat un contract cu cei de la vodafone, pe o perioadă de 1 an - ... (vezi toată discuția)
Taxa reziliere telefonie mobila Felixya Felixya Buna ziua. In data de 22 oct 2012 se incheiau cele 24 luni contractuale cu Vodafone pentru abonament si telefon. Pe data de 2 oct 2012 (aproximatie, nu mai ... (vezi toată discuția)
Executare vodafone? cycle?! camatari! ravaell ravaell Buna ziua! Pe scurt, abonamentul de la Vodafone in valoare de 50 de lei lunar a expirat in luna iulie a acestui an. De atunci am incercat sa sun la *222 si de ... (vezi toată discuția)