avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Executare Vodafone? Cycle?! Camatari!
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Executare Vodafone? Cycle?! Camatari!

Buna ziua! Pe scurt, abonamentul de la Vodafone in valoare de 50 de lei lunar a expirat in luna iulie a acestui an. De atunci am incercat sa sun la *222 si de fiecare data mi se spunea ca voi fi sunat, nu s-a intamplat.

Cand in sfarsit m-a sunat cineva, titularul nu se afla in preajma si i-am comunicat tipului de la telefon sa sune in ziua urmatoare intre orele specificate de mine, lucru care nu s-a intamplat.

Acum, suntem amenintati cum ca Vodafone paseaza datoria de aprox 100 de lei la o firma numita Cycle, cand am sunat in aceasta dimineata la asistenta clienti cel care a raspuns m-a obligat practic sa platesc datoria pentru a putea rezilia contractul, ori eu nu vad de ce as plati datoria pentru ca EI MI-AR DA IN CONTINUARE drumul la cartela, minute, net si restul si povestea s-ar repeta, iar m-ar pune sa platesc si tot asa.

Vreau sa stiu ce se poate face? Si pana unde se poate ajunge cu chestia asta? Ar putea sa-l execute silit pe titularul abonamentului pentru 100 de lei? Cum se poate rezilia contractul FARA a plati datoria?
Ultima modificare: Vineri, 6 Noiembrie 2015
ravaell, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 15:01, 6 Noiembrie 2015
Buna ziua
Va trebui sa formulati cererea de reziliere in scris, transmisa prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire.
Cat despre datorie, va sfatuiesc sa o contestati in instanta daca stiti ca nu ati mai folositi acel numar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa reziliere telefonie mobila Felixya Felixya Buna ziua. In data de 22 oct 2012 se incheiau cele 24 luni contractuale cu Vodafone pentru abonament si telefon. Pe data de 2 oct 2012 (aproximatie, nu mai ... (vezi toată discuția)
Contract cu o firma de telefonie flu flu Bună, am şi eu o întrebare :sorry: Situaţie: În data de 7 decembrie 2013 am încheiat un contract cu cei de la vodafone, pe o perioadă de 1 an - ... (vezi toată discuția)
Dupa cat timp are un operator telefonie sa cesioneze dreptul de creanta Cradu85 Cradu85 In primul rand Buna ziua si sper ca m am exprimat corect in titlu. Am un abonament la Orange de 3 ani. L am reinnoit acum un an. La 23 iunie s a emis ... (vezi toată discuția)