Buna ziua! Pe scurt, abonamentul de la Vodafone in valoare de 50 de lei lunar a expirat in luna iulie a acestui an. De atunci am incercat sa sun la *222 si de fiecare data mi se spunea ca voi fi sunat, nu s-a intamplat.
Cand in sfarsit m-a sunat cineva, titularul nu se afla in preajma si i-am comunicat tipului de la telefon sa sune in ziua urmatoare intre orele specificate de mine, lucru care nu s-a intamplat.
Acum, suntem amenintati cum ca Vodafone paseaza datoria de aprox 100 de lei la o firma numita Cycle, cand am sunat in aceasta dimineata la asistenta clienti cel care a raspuns m-a obligat practic sa platesc datoria pentru a putea rezilia contractul, ori eu nu vad de ce as plati datoria pentru ca EI MI-AR DA IN CONTINUARE drumul la cartela, minute, net si restul si povestea s-ar repeta, iar m-ar pune sa platesc si tot asa.
Vreau sa stiu ce se poate face? Si pana unde se poate ajunge cu chestia asta? Ar putea sa-l execute silit pe titularul abonamentului pentru 100 de lei? Cum se poate rezilia contractul FARA a plati datoria?
Buna ziua
Va trebui sa formulati cererea de reziliere in scris, transmisa prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire.
Cat despre datorie, va sfatuiesc sa o contestati in instanta daca stiti ca nu ati mai folositi acel numar.