avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Buna ziua. Imi desfășor activitatea in calitate de ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Buna ziua. Imi desfășor activitatea in calitate de politist ...

Buna ziua. Imi desfășor activitatea in calitate de politist la un post de politie(ordine publica), iar astăzi am fost controlat de catre un ofiter si m-a bagat in cercetare pentru ca purtam tricoul cu mânecă scurtă in loc de cămașă si șapcă pe cap in loc de caschetă. Mi-a comunicat ca este ilegal sa purtăm in timpul serviciului șapcă pe cap si tricou, specificând ca acestea se poarta doar le litoral si ca trebuie sa purtam camasă si caschetă. Eu consider ca este un abuz din partea lor, sa ma bage in cercetare. A procedat corect sau nu? Astept rasluns.Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Imbracaminte politist AlexSlevin AlexSlevin Buna seara, Este legal sa detin in masina la vedere o sapca de politist daca nu sunt politist? Multumesc (vezi toată discuția)
Port imbcracaminte politia infractor_in_devenire infractor_in_devenire buna ziua vreau sa imi comand de pe internet un tricou pe care este imprimat ``POLITIA `ce risc daca il port.exista vreo lege care sa ma pedepseasca?e ... (vezi toată discuția)
Amenda circulatie Danisan Danisan Buna ziua, am fost implicat intr-un eveniment rutier si as dori sa stiu daca informatiile mele legate de aspectul juridic al problemei sunt corecte sau nu ... (vezi toată discuția)