avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua Am o intrebare , daca puteti sa ma ajutati ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua Am o intrebare , daca puteti sa ma ajutati Eu sunt ...

Buna ziua

Am o intrebare , daca puteti sa ma ajutati

Eu sunt divortat si am un copil căruia as vrea sa ii dau pensie alimentara, doar ca am doua opriri pe salariu si mi se ia 50% in fiecare luna.
Oare pensia alimentara o sa se calculeze din cei 50% care imi raman sau din cei 50% din care platesc opririle?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Modalitatea de plata a pensie de intretinere dupa divortul la notar cristibox cristibox Buna ziua! Am introdus divortul la notar ,avand si copil minor. Va rog sa imi spuneti cum fac sa imi fie oprita direct alocatia de intretinere a ... (vezi toată discuția)
Pot cere in instanta plata pensiei alimentare, eu fiind platitorul? cristibox cristibox Deoarece am divortat la notar avand copil minor,doresc sa se stabileasca prin hotarare judecatoreasca plata pensiei alimentare. La notar am stabilit toate ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara simavio simavio buna ziua Am un coleg care a divortat,a venit decizia pentru pensie alimentara a cei doi copii care sunt in intretinerea sotiei lui,pensia este stabilita 25% ... (vezi toată discuția)