avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Buna ziua, detin o „editura“ - am pus editura ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Buna ziua, detin o „editura“ - am pus editura intre ghilimele ...

Buna ziua, detin o „editura“ - am pus editura intre ghilimele deoarece asiguram toate serviciile pe care le asigura o editura clasica: corectura/redactare/stilizare/paginare/realizare coperta/tiparire/distributie carti catre librarii - dar in regia autorilor. As dori sa stiu daca suntem eligibili pentru programul MINIMIS. Daca ne incadram ne puteti recomanda o firma care se ocupa de acest program? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Contract de cesiune neexcusiva, drepturi de autor, impozit DeliaPetrescu DeliaPetrescu Buna ziua, am un SRL prin care tiparim carti in regia autorilor. Practic noi nu functionam ca o editura. Desi furnizam toate serviciile de editare carte ... (vezi toată discuția)
Carti in format audio - drepturi de autor georgianaflorina georgianaflorina Stimati Domni, Am mare nevoie de sfaturile voastre. Sunt autoarea unor povesti pentru copii. O editura din Bucuresti imi promite de vreo 3 luni ca mi le ... (vezi toată discuția)
Drept de autor publicare carte - condiþii de publicare bebibebo bebibebo Sunt persoana fizica. Am scris o carte pe care o public cu ajutorul unei edituri. tehno-redactarea am facut-o singura, editura ocupandu-se numai de tiparirea ... (vezi toată discuția)