avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Am de achitat impozitul pe 2022 la Primarie . De ex : ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Am de achitat impozitul pe 2022 la Primarie . De ex : 700 lei ...

Am de achitat impozitul pe 2022 la Primarie . De ex : 700 lei casa , 200 lei teren , 3700 lei auto. Total : 4600 lei .
Cei de la Primarie m-au informat ca reducerea de 10 % se acorda pana la data de 31 martie 2022 doar in cazul in care achit toata suma . Este adevarat ?
Daca doresc sa achit doar cei 3700 lei pentru auto , primesc sau nu cei -10% ?!
Multumesc
Cel mai recent răspuns: eduard77 , utilizator 14:11, 30 Martie 2022
Nu primiti trebuie achitat tot integral

euzoom a scris:

Am de achitat impozitul pe 2022 la Primarie . De ex : 700 lei casa , 200 lei teren , 3700 lei auto. Total : 4600 lei .
Cei de la Primarie m-au informat ca reducerea de 10 % se acorda pana la data de 31 martie 2022 doar in cazul in care achit toata suma . Este adevarat ?
Daca doresc sa achit doar cei 3700 lei pentru auto , primesc sau nu cei -10% ?!
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am primit o notificare de la primărie mariangabrieldumitrescu mariangabrieldumitrescu Bună. Am primit o notificare de la Primărie, in luna august sa merg sa plătesc impozitul pe clădire, teren și masina .în 15 zile de la comunicare ... (vezi toată discuția)
Impozitul 2011 eugen marinica eugen marinica buna ziua, am o problema si nimeni nu mi-a dat o rezolvare concreta : am o masina cu motor de 2200 cm3. la capacitatea asta, impozitul este in jur de 800 de ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa platesc impozitul te terenul promis cuiva spre vanzare prin incheierea unui act de promisiune bilaterala de vanzare-cumparare ? bobbysolo bobbysolo La 22 oct 2013 am incheiat un act de promisiune bilaterala de vanzare-cumparare, a dreptului de proprietate asupra unui teren situat in extravilanul com ... (vezi toată discuția)