avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Raspunderea notarului public Daca instanta a constat ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Raspunderea notarului public Daca instanta a constat ca un act ...

Raspunderea notarului public

Daca instanta a constat ca un act notarial a fost incheiat fara respectarea procedurii de citare si a hotarat desfintarea acestuia , in ce masura poate raspunde acest notar ?

Eu am montat o teava la un bloc si am uitat sa pun garnitura si s-a inundat blocul, acum platesc zugraveala si sunt si urm. penal pt. neglijenta in serviciu .
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:19, 31 Martie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La fel și notarul,dacă aveți probele care sa vă susțină vorbele.Actionati în instanță și cereți daune.
Ultima modificare: Joi, 31 Martie 2022
mitabiciclista, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Instanta de judecata este suverana in solutionare
Daca instanta de judecata a dispus ca actul notarial a fost incheiat fara respectarea procedurii,pe cale de consecinta notarul raspunde dupa caz-administrativ,civil sau penal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! o singura întrebare am cheia de la subsolul blocului ... Dana MR Dana MR Bună ziua! O singura întrebare am Cheia de la subsolul blocului este doar la președinte. Altcineva nu deține și nici nu dorește să o dea. Ce fac in ... (vezi toată discuția)
Inundatie vecin silviu_brat silviu_brat Buna, Acum o saptamana, l-am inundat pe vecinul de sub mine. Pur si simplu, a crapat teava dintre teava comuna de alimentare si ceasul meu de apa ... (vezi toată discuția)