avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... suntem obligati sa dam voie salariatilor ( exp. enel) ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

suntem obligati sa dam voie salariatilor ( exp. enel) sa intre ...

suntem obligati sa dam voie salariatilor ( exp. enel) sa intre in casa sa verifice prizele ? va intreb pt. ca vecinul meu nu le-a dat voie ; le-a cerut mandat.

Alte discuții în legătură

Folosirea curentului de pe casa scarii ionutz_g ionutz_g Buna ziua, Situatia mea este urmatoarea: m-am mutat intr-un apartament nou dintr-un imobil care nu este inca bransat la reteaua de energie electrica a ... (vezi toată discuția)
Vecinul s-a racordat clandestin și consumă curent electric pe care îl plătesc eu. cum pot să recuperez sumele respective? GLODEANU GLODEANU Am o casa la tara, in care nu locuiesc(nu consum curent electric). Vecinul meu se racordeaza clandestin si consuma curent electric de la mine. Dovada: ... (vezi toată discuția)
Tablou electric care instalez eu. mgomez mgomez Eu nu stiu daca acest forum este potrivit pentru intrebarea mea, dar lasati-ma sa ma introduc. Sunt un American cu experienta in lucrari electrice in case ... (vezi toată discuția)