avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bună ziua. Soțul meu este cetățean brazilian cu ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bună ziua. Soțul meu este cetățean brazilian cu permis de ...

Bună ziua. Soțul meu este cetățean brazilian cu permis de sedere temporara și drept de munca în România.

Încercăm sa obținem permis de sedere permanenta însă se cere cazier judiciar. Sunam la imigrari însă fără succes.

Se poate elibera de autoritățile de la noi având permis de sedere sau e nevoie sa ia legătura cu ambasada Braziliei?

Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Acte necesare viza termen lung si reintregirea familiei,rezidenta permanenta in romania ptr dominicani dupa casatorie GeorgianaDutu GeorgianaDutu Buna seara, Sunt casatorita cu un cetatean Dominican din August 2013 si momentan locuim in Rep Dominicana unde a avut loc si cununia civila . Am dorii sa ... (vezi toată discuția)
Permis sedere temporara stephenlucena stephenlucena Buna ziua Sunt cetatean brazilian casatorit de curand in Romania. imi puteti spune ce acte am nevoie pentru obtinere permis sedere temporara in Romania si ... (vezi toată discuția)
Conditii anulare permis de sedere elenakayy elenakayy Sotul meu are carte de rezidenta de familie valabila 5 ani eliberata acum aproximativ 5 luni.Noi locuim in UAE.Este necesar sa intre in Romania o data la 6 ... (vezi toată discuția)