avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Permis sedere temporara
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Permis sedere temporara

Buna ziua

Sunt cetatean brazilian casatorit de curand in Romania. imi puteti spune ce acte am nevoie pentru obtinere permis sedere temporara in Romania si cat dureaza acest proces?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 11:51, 24 Martie 2015
Gasiti informatii despre acte si durata (max. 6 luni) aici

[ link extern ]
cyan, informatiile din link-ul de mai sus se refera la permisul de sedere permanenta si nu sunt pentru membrii de familie ai cetatenilor romani.

stephenlucena, documentele de care aveti nevoie sunt:
[ link extern ]
Durata obtinerii depinde de cat le ia celor de la Imigrari sa verifice daca nu ati incheiat o casatorie de convenienta - asta inseamna verificarea actelor, interviu cu ambii parteneri si vizita la domiciliul comun declarat. In principiu nu dureaza mai mult de o luna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de rezidenta sau permis de sedere *anik* *anik* Buna seara,as dori daca ma puteti ajuta intr-o problema.Sunt cu sotul in tara de 1 luna si jumatatea si intentionam sa ne facem un viitor aici in tara sau ... (vezi toată discuția)
Permis de sedere cetatean albanez mira77 mira77 buna seara.sunt casatorita cu un cetatean albanez in italia.vrem sa venim in romania.el poate obtine permis de sedere in romania? (vezi toată discuția)
Drept de rezidenta pe teritoriul romaniei pentru cetatenii turci delta7 delta7 Buna ziua, Sunt o persoana cu dubla cetatenie romano-turca şi pana acum am domiciliat pe teritoriul Turciei.İmpreuna cu sotul meu,care este cetatean ... (vezi toată discuția)