avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Permis de sedere cetatean albanez
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Permis de sedere cetatean albanez

buna seara.sunt casatorita cu un cetatean albanez in italia.vrem sa venim in romania.el poate obtine permis de sedere in romania?
Cel mai recent răspuns: erik01 , utilizator 02:50, 27 Martie 2018
Daca aveti certificat de casatorie romanesc, depuneti la Inspectoratul pentru Imigrari de care apartineti documentele si actele care sunt scrise aici:
[ link extern ]

In max. 30 de zile veti fi programati la interviu si veti fi vizitati acasa de lucratorii de la Imigrari. Daca se va constata ca nu e vorba de o casatorie de convenienta va primi permis de sedere.
Salut sant un cetatean albanez si doresc sa prind o permis de sedere romania am familie tot in albania si vreu sa fac o viata mai furmosa pentru copi vreu sa sta afara de albania . va rog furmoas daca am posobilitate sa fac asta acte in romania si cum pot sa i fac . Multumesc mult .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare cetatenie bodircaathina bodircaathina Buna! Am decis sa ma casatoresc cu un cetatean arab, ne iubim si am hotarat sa ne legam si legal. Doar ca as vrea sa stiu in cazul in care el o sa obtina ... (vezi toată discuția)
Permis de sedere de lunga durata in romania Alesika Alesika Buna seara!!! Sunt ceteteana a Republicii Moldova casatorita cu cetatean roman si ma aflu pe teritoriul Romaniei cu viza...am depus actele pentru obtinerea ... (vezi toată discuția)
Permis sedere temporara stephenlucena stephenlucena Buna ziua Sunt cetatean brazilian casatorit de curand in Romania. imi puteti spune ce acte am nevoie pentru obtinere permis sedere temporara in Romania si ... (vezi toată discuția)