avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Trebuie aviz primarie sector 2 pt cod caen 8690?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Trebuie aviz primarie sector 2 pt cod caen 8690?

Buna ziua, daca vreau sa deschid un salon pe codul caen 8690 - alte activitati referitoare la sanatatea umana (servicii de masaj, incluzand masajul terapeutic), imi trebuie aviz de la Primaria sectorului 2? Stiu ca imi trebuie de la DSP, dar auzisem ca pt sect 1 si 2 nu e necesar avizul de la primarie. Inca nu mi-a raspuns primaria. Multumesc mult!
Ultima modificare: Vineri, 1 Aprilie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Ce servicii se pot presta si factura pe cod caen 8690? sabinaqww sabinaqww Ce servicii se pot presta si factura pe cod CAEN 8690- alte servicii referitoare la sanatatea umana care sa nu necesite aviz dsp ? (vezi toată discuția)
Cabinet masaj OVIDIU ALEXANDRU OVIDIU ALEXANDRU si eu termin posliceala de asistenr bft, si vreau sa deschid un cabinet de recuperare medicala, dar fara doctor.vreau sa il deschid in techirghiol si cu camere ... (vezi toată discuția)
Salon de masaj erotic nefis nefis buna ziua. m-ar interesa actele si legislatia in vigoare ptr deschiderea unui SALON DE MASAJ EROTIC. va multumesc.succes. (vezi toată discuția)