avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 270 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara am o întrebare in anul 2019 mi sa ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara am o întrebare in anul 2019 mi sa întocmit un dosar ...

Buna seara am o întrebare in anul 2019 mi sa întocmit un dosar penal pentru tentativa la omor calificat ca i-am alergat atenție mam făcut cu mașina spre ei fără sa lovesc pe nimeni acum după 2 ani și jumătate aproape am înțeles ca ar fi venit citații unora săi audieze in dosarul asta ar fi șanse de clasare după 2 anii jumate in care nici măcar nu am fost citat ce sa întâmplat brusc după 2 ani jumătate sa audieze martori????
Cel mai recent răspuns: Patraulea11 , utilizator 14:13, 2 Aprilie 2022
Buna ziua!

Astfel de dosare se pot intinde pe parcursul mai multor ani.
Trebuie studiate actele de la dosar pentru a fi vazut ce au declarat acei martori.

Luati legatura cu un avocat neaparat pentru ca acuzatia este una grava. Discutati cu acesta si stabiliti strategia. Printr-o aparare buna se poate demonstra ca nu ati avut intentia de a-i omori.

Avocat Iofcea Maria-Cristina a scris:

Buna ziua!

Trebuie studiate actele de la dosar pentru a fi vazut ce au declarat acei martori.

Luati legatura cu un avocat neaparat pentru ca acuzatia este una grava. Discutati cu acesta si stabiliti strategia. Printr-o aparare buna se poate demonstra ca nu ati avut intentia de a-i omori.

Va mulțumesc!!bineinteles ca nu voi sta nepăsător,dar m-ar ajuta o părere in situația data se vede pe camere ca nu am lovit pe nimeni și ca ei au fugit dar nu am lovit pe nimeni asta denota și din procesul verbal al celor dela rutieră.exista doar declarați ale celor doi care ei bineînțeles afirma cei mai rău
Întrebarea mea este cum sa fie Țent la omor dacă nu i-am atins dacă nu au certificat Medico legal caci sincer dacă vroiam săi omor sau sa intru cu mașina in ei intram cai văzusem înainte sa opresc mașina și sa stau de vb cu ei??

Avocat Iofcea Maria-Cristina a scris:

Buna ziua!

Va mulțumesc!!bineinteles ca nu voi sta nepăsător,dar m-ar ajuta o părere in situația data se vede pe camere ca nu am lovit pe nimeni și ca ei au fugit dar nu am lovit pe nimeni asta denota și din procesul verbal al celor dela rutieră.exista doar declarați ale celor doi care ei bineînțeles afirma cei mai rău
Întrebarea mea este cum sa fie Țent la omor dacă nu i-am atins dacă nu au certificat Medico legal caci sincer dacă vroiam săi omor sau sa intru cu mașina in ei intram cai văzusem înainte sa opresc mașina și sa stau de vb cu ei??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara va rog sa ma lămuriti si pe mine vas fi recunoscător!! ... Patraulea11 Patraulea11 Buna seara va rog sa ma lămuriti si pe mine vas fi recunoscător!! In urma cu 2 ani jumătate i-am alergat pe uni cu mașina pe fondul unor discuții nu mam ... (vezi toată discuția)
Intentia poate fi încadrată la tent la omor fără sa lovești pe nimeni? Constantinstan777 Constantinstan777 Am o întrebare dacă eu mergeam pe un drum public iar in fata mea pe marginea asfaltului văd 2 băieții care l-au bătut pe varul meu de 14 anii iar eu ... (vezi toată discuția)
Intentia se poate încadra la tent de omor? Constantinstan777 Constantinstan777 In urma cu o luna și 1 săptămâna mergeam cu mașina pe un drum public văd in fata mea 2 indivizii care l-au bătut pe varul in vârsta de 14 anii.opresc ... (vezi toată discuția)