avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! Va rog frumos sa îmi spuneți dacă, în ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! Va rog frumos sa îmi spuneți dacă, în timpul concediului ...

Buna ziua! Va rog frumos sa îmi spuneți dacă, în timpul concediului de creștere a copilului in care beneficiez de indemnizație, pot sa desfășor o activitate online in urma căreia as putea obține criptomonede fara sa îmi poata afecta dreptul la indemnizație?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:23, 3 Aprilie 2022
Legea prevede ca , pe durata CCC se pot realiza în decursul unui an calendaristic, venituri supuse impozitului, prin desfășurarea efectivă a unei activități în perioada de concediu, al căror nivel net nu depășește de 5 ori cuantumul minim al indemnizației (n.m., 6570 lei) fara a distinge categoriile de venituri care se pot realiza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, pana in data de 28.08.2022 ma aflu in ccc, pe urma ... ..sorin, ..sorin, Buna ziua, pana in data de 28.08.2022 ma aflu in ccc, pe urma merg la servici timp de 1 luna pentru ca va veni al 2 bebe, sotia nu isi va lua luna...la bebe 1 ... (vezi toată discuția)
Daca beneficiez de indemnizatie de crestera a copilului pot munci ... Gigidavid Gigidavid Daca beneficiez de indemnizatie de crestera a copilului pot munci legal in alta tara? Multumesc (vezi toată discuția)
Buna ziua, daca sunt in concediu de creștere copil, pot avea ... Maria Andreea Maria Maria Andreea Maria Buna ziua, daca sunt in concediu de creștere copil, pot avea si un contract de prestări servicii fără să fie afectată indemnizația? (vezi toată discuția)