avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna seara! Am terminat liceul în anul 1998 fara BAC ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna seara! Am terminat liceul în anul 1998 fara BAC și acum ...

Buna seara! Am terminat liceul în anul 1998 fara BAC și acum îmi trebuie certificat de absolvire 12 clase dar de la liceu mi se spune că în anul respectiv nu se elibera certificat de absolvire. Este adevărat ?Menționez că mi au dat doar foaia matricola .Va mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Refuz eliberare diploma fica mea a absolvit liceul fara bac iar ... Antik Antik Refuz eliberare diploma Fica mea a absolvit liceul fara bac iar secretara scolii spune ca nu se eliberează diploma ci doar foaie matricol.. Liceul este ... (vezi toată discuția)
Diploma de liceu Habet Habet Buna ziua va rog frumos sa ma indrumati si pe mine de unde as putea sa imi ridic diploma de liceu avand in vedere ca studiile le am terminat in 2016 si nu mi ... (vezi toată discuția)
Eliberare documente liceu! liceul refuza sa imi elibereze diploma ... Adeleee31 Adeleee31 Eliberare documente liceu! Liceul refuza sa imi elibereze diploma de absolvire ( 12 clase) si foaia matricola pe baza motivului ca nu au \"secretara\". Cum ... (vezi toată discuția)