avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Foaie matricola din gimnaziu pierduta
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Foaie matricola din gimnaziu pierduta

Foaie matricola din gimnaziu pierduta

Buna ziua!

Nu mai gasesc foaia matricola din gimnaziu, nici in original, nici in copie. Mentionez ca diploma de la Examenul de capacitate de la sfarsitul clasei a VIII-a am recuperat-o abia in anul 2010 de la liceu, desi absolvisem in anul 2006 liceul. Daca nu constatam eu ca imi lipseste diploma, probabil si acum ar fi la liceu. Normal ar fi fost sa ni le predea atunci cand am absolvit liceul. Am sunat zilele acestea la secretariatul liceului si mi s-a spus, fara sa se verifice in arhiva liceului, ca nu are cum sa fie acolo foaia matricola in original, ci doar in copie, si sa solicit sa mi se elibereze un duplicat de la scoala gimnaziala. Ar fi mult mai simplu sa se verifice mai intai in arhiva liceului, decat sa rog secretara scolii gimnaziale sa verifice mediile din cataloagele de pe parcursul a patru ani de studiu (1998-2002) pentru a mi se elibera un duplicat. Mai mult decat atat, la inscrierea la liceu, sigur am depus foaia matricola in original la secretariatul liceului si cu siguranta este in arhiva liceului. Cum sa procedez? Sa ma adresez cu o cerere scrisa conducerii liceului? Nu este o urgenta, dar as vrea sa am totusi toate actele de studii in original. Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Refuz eliberare diploma fica mea a absolvit liceul fara bac iar ... Antik Antik Refuz eliberare diploma Fica mea a absolvit liceul fara bac iar secretara scolii spune ca nu se eliberează diploma ci doar foaie matricol.. Liceul este ... (vezi toată discuția)
Diploma de liceu Habet Habet Buna ziua va rog frumos sa ma indrumati si pe mine de unde as putea sa imi ridic diploma de liceu avand in vedere ca studiile le am terminat in 2016 si nu mi ... (vezi toată discuția)
Echivalare diploma catalinalin catalinalin buna ziua am o diploma de absolvire a scolii profesionale de mecanic conducator auto eliberata in 1990. as vrea omalogarea ei in spania .ce trebuie sa fac? ... (vezi toată discuția)