avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Echivalare diploma
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Echivalare diploma

buna ziua am o diploma de absolvire a scolii profesionale de mecanic conducator auto eliberata in 1990.
as vrea omalogarea ei in spania .ce trebuie sa fac?
si de asemenea imi cer foaia matricola dar eu nu am asa ceva #-o ci doar pe spatele diplomei am situatia promavarii pe anii de studii.e una si acelasi lucru situatia promavarii cu foaia ,matricola?
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 21:33, 11 Aprilie 2014
Foaia matricola este un extras din registrul matricol si cuprinde datele de identitate, toate maeriile (cursaurile) pe care le-ati parcurs in perioada scolarizarii, numar de ore, repartitia pe ani de studii sau semestre, note ( creditele) obtinute, media generala de promovare, media (nota) examenului de absolvire, seria si numarul diplomei de absolvire precum si data eliberarii. Foaia matricola este anexa la diploma de absolvire.
pe mine ce ma intereseaza e aceea diploma de cursuri profesionale (de 2 ani)ca muncitor calificat pe spatele ei are situatia promavarii pe anii de studiu .(dar doar pe cei 2 ani)
nota anuala primul an ,nota anuala al -doilea an si nota de ex practic.
ar fi valabila??ca in acei doi ani nu sau facut alte materii ca asa erau timpurile :)10 clase apoi ce se alegea liceu sau scoala profesioonale... as avea nevoie de foaia matricola cu anii de studiu 1-10?
sau e o foaie noua cu toti ani de studiu adica 1-10 si cei 2 ani de scoala frofesionale?daca da de unde scot aceasta foaie matricola tinand cont ca 1-10 am facut la buzau si scoala profesionala la braila
va multumesc
Va trebuie foaia matricola pentru cei 2 ani de scoala profesionala. Foaia matricola o solicitati institutiei care v-a eliberat diploma. Este posibil ca scoala in sine sa se fi desfiintat, dar arhiva ei a fost preluata de unitatea de invatamant in care a functionat.
Ultima modificare: Vineri, 11 Aprilie 2014
elena138, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Supliment la diploma felicias65 felicias65 Buna ziua! Am absolvit in anul [b]2005[/b] cursurile Academiei de Studii Economice, invatamant la distanta . Am susţinut examenul de licenta la ASE în ... (vezi toată discuția)
Mi s-a facut o nedreptate? ajutor! baluioan baluioan Va rog daca se poate sa ma lamuriti, am absolvit la o facultate particulara ce nu este acreditata din Timisoara in sitem de patru ani promotia 2003-2007 ... (vezi toată discuția)
Suplimentul la diploma felicias65 felicias65 Buna seara! As dori un raspuns la urmatoarea problema : Am absolvit facultatea in anul 2005 si nu am promovat exemenul de licenta in sesiunea august 2005. ... (vezi toată discuția)