avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua. Va rog sa mă ajutați cu o informație. ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua. Va rog sa mă ajutați cu o informație. Azi 04.04.2022.am ...

Buna ziua. Va rog sa mă ajutați cu o informație. Azi 04.04.2022.am fost cu soția mea la IGI ILFOV pentru schimbarea permisului de ședere care expira pe 31.05.2022 , persoana moldoveană membru familie romana.Nu se poate depune dosarul decât cu programare online ni s-a explicat,dar aceasta programare durează și 3 luni. Am întrebat că acest permis expira pe 31.05.2022 asta înseamnă să stăm cu el expirat până la ziuă programării. Răspunsul a fost ,actul este valabil inca 90 de zile după expirare chiar daca nu mai suntem în stare de alertă. Sincer,nu știm cum să procedăm sa nu avem probleme după expirare. Va rugam daca puteți să ne informați cum să procedăm. Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 15:13, 4 Aprilie 2022
Termenul limita este de 6 iunie, 90 de zile sunt de la incetarea starii de alerta, nu de la expirare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detalii despre procesul de obținere a permisului de ședere pe baza căsătoriei macarenco macarenco Bună ziua, sunt cetățean român și urmează să mă căsătoresc cu un cetățean moldovean, al cărui permis de ședere pentru studii urmează să expire ... (vezi toată discuția)
Buna seara! am angajat un indian care a fost programat la igi ... ruxandra@humansource.ro ruxandra@humansource.ro Buna seara! Am angajat un indian care a fost programat la IGI pentru prelungirea dreptului de sedere temporara in luna noiembrie 2023 ( viza cu care a intrat ... (vezi toată discuția)
Valabilitate permis auto după încetarea stării de alertă radufl radufl Conform legii nr. 55/2020, valabilitatea permisului auto s-a menținut pe toată perioada stării de alertă, precum și pentru o perioadă de 90 de zile de la ... (vezi toată discuția)